Adventure Board H2O

Wakeskate a homokdűnék között

Tavaly év végén a két zseinális wakeskater, Zuzana Vrablova és Brian Grubb, egy kis csapat társaságában felkerekedett, hogy egy igazán egyedi helyen próbálhassák ki kedvenc sportjukat.

Brazília északkeleti partja mentén hatalmas sivatag húzódik, ebben a homoktengerben rejtőznek a kiszemelt helyszínűl szolgáló tavak, amiket Lençóis Maranhenses néven ismerhet, aki már utazott arrafelé. Az esős évszakban lehulló rengeteg csapadék kimossa a homokot a part mentén, viszont az alapkőzet miatt csapdába esik, így minden évben hatalmas tavak keletkeznek a sivatagban. Ez a jelneség biztosította a környék élővilágának és az ott élő embereknek évezredeken keresztül az ivóvizet a száraz időszakokban.

Zuzana és Brian évekig tervezte, hogy ellátogat ide, és hosszú szervezés és előkészület után végül összehozták a feledhetetlen trippet. Egy videós csapat kísérte őket, hogy ne csak állóképen élhessük át, hogy milyen a sivatagban wakeboardozni. A zseniális képeket pedig hazánk messzire szakadt szülöttje, Deák Bárdos Dániel lőtte, akinek erősen ajánlott lecsekkolni a weboldalát. Itt.

0 comments on “Wakeskate a homokdűnék között

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s