Board Lifestyle

A legjobb deszkás podcastek

Ha már unod a Netflixes sorozatokat és már az összes Attenborough dokut ledaráltad: összeszedtük a legjobb gördeszkás podcasteket, amiket érdemes hallgatni.

The Nine Club

Rögötön elsőként (a személyes kedvencünk) a legismertebb gördeszkás műsor amit hallgathatsz. Chris Roberts és haverjai, igazi legendákkal beszélgetnek. Riderek, zenészek művészek osztják meg életüket Chris nagyon jól irányzott kérdései közt terelgetve.

Új részek hetente: Itt

All I Need

A 2012 óta létező csatorna, Anthony Shetler szerkesztésében, hasonló mint a Nine Club, viszont az ismert deszkások mellett az élet nagy kérdéseivel is rendszeresen foglalkozik. Élet, halál és gördeszkázás.

Szintén hetente: Itt

The Skatepark Podcast 

Sokkal inkább a gördeszkázás technikai oldalával foglalkozik a Tony Hawk Foundation által létrehozott podcast. Peter Whitley és Alec Beck rengeteg hasznos témával foglalkozik, a félcső és padka felújítástól kezdve a helyi gördeszkás közösség összekovácsolásáig.

Havonta kétszer: Itt

Quell Party

Gördeszkás csajoktól gördeszkás csajoknak. True vendégek, mint Elissa Streamer, Amelia Brodka vagy Kristin Ebeling, a Skate Like A Girl igazgatója. Laza kötetlen beszélgetések érdekes háttérinfókkal.

Teljesen random időközönként: Itt

The Bunt

Nagyon pörgős, régóta futó sorozat Cephas Benson és Donovan Jones műsorvezetők körbejárják a gördeszkás szubkultúra minden szegletét. Izgalmas, nyers, kötelező.

Hetente: Itt

Skatosis

Ha igazán érdekes beszélgetéseket akarsz hallgatni, akkor eressz össze valakit aki a 70-es években már deszkázott egy olyan arccal aki 2000 után kezdte. Drew Domkus és Aaron Monte pontosan ez a páros, és a köztük lévő 20 év korkülönbség és teljesen eltérő személyiségük teszi izgalmassá a Skatosis-t. 120 epizódon át ugrálnak időben és térben az amerikai deszkás kultúra helyszínein.

Hetente: Itt

BS With TG

Egy legenda és egy mikrofon. Tommy Guerrero kéthetente leül a mikrofonja elé és teljesen random mesélni kezd egy-egy régi storyt, a tőle megszokott lazasággal. Időnként feltűnik egy-egy vendég, de ez egyértelműen Guerrero memoárja. Az egész nagyon élő, bármeddig el lehet hallgatni.

Kéthetente: Itt

0 comments on “A legjobb deszkás podcastek

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s