Board

Support your local

Sajnos jelenleg nagyon bizonytalan időszakot élünk és csak bízhatunk benne, hogy legtöbbünk “csak” a gazdasági oldalát fogja ennek a járványnak megtapasztalni.

Hiszen az egészségen túl van egy másik hatása is ennek a vírusnak, ez pedig a hatalmas mértékű gazdasági recesszió. Rengeteg ember veszíti el a munkáját, vállalkozások mennek tönkre. Amit viszont külön-külön megtehetünk, hogy odafigyelünk és ahogy tudjuk támogatjuk a helyi kisvállalkozásokat. A Frontside kifejezetten extrém sport magazin, így természetesen itt az olyan skateshopokra, márkákra gondolunk amit helyi arcok csinálnak, és bevételük jelentős része a környék közösségére épül. Viszont ugyanez igaz a helyi zöldségesre, abc-re, ruhaboltra, pékségre stb.

Szóval ha most a karantén idején éppen a hátsó kertben nyomod a félcsőben, vagy a szobádban olliezgatsz, esetleg kimerészkedsz az erdő szélére tekerni, akkor ha megteheted a helyi boltoktól vásárold az ehhez szükséges eszközöket. Több olyan skateshop, bikeshop, szervíz, márka jött létre az utóbbi időben, vagy éppen létezik hosszú évek óta, akik tesznek is azokért a sportokért ahonnan a bevételük származik. Most, hogy bezárásra, leépítésekre, rövid nyitvatartásra kényszerültek, nekünk vásárolóknak a feladatunk, hogy támogassuk őket. Mert ha lemegy ez a járvány, akkor a most mutatott egymáshoz állásra fog felépülni az a világ amiben folytathatjuk.

Vigyázzatok egymásra! #supportyourlocal

0 comments on “Support your local

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s