Bike

Kriss Kyle – The land of everyday wonder

Kriss Kyle videóit mindig izgatottan várjuk, hiszen a skót rider olyan rendezőkkel dolgozott, mint Ben Scott (igen az a Ben Scott aki a Star Wars I art directora volt). Szóval a legendás Kaleidoscope és a Drop in Dubai után, megérkezett Kriss új videója, amiben Dánia legváltozatosabb spotjain pakol vadabbnál-vadabb trükköket.

Ami pedig plusz érdekesség, hogy gyakorlatilag egy országimázs filmet nézünk, hiszen a Red Bull mellett a VisitDenmark bábáskodott az alkotáson.

Őrületes a dán kerékpár-kultúra. Még soha nem jártam ilyen helyen, ahol ennyire szeretik az emberek a bicajozást. Úgy éreztem, mindent megtennének, hogy bringázni lássanak. Sokfelé jártam a világ körül, de kétségkívül ez lett az egyik kedvenc helyem. /Kriss Kyle/

A film forgatását többhónapos tervezés előzte meg, amely Matty Lambert rendező és a Vision Ramps segítségével valósult meg. A forgatás egy háromhetes utazással járt, amely során több jellegzetes dán városban és tájon is forgattak, így Koppenhága, Aarhus, Jütland, Lokken, Falster-sziget, Mon-sziget és Klampenborg környékén is. A forgatási helyszínek közt víz alatti, cápákkal teli akvárium, hullámvasút, sziklák, csónakok és repülőgépek szerepeltek.

///Fotó: Esben Zøllner Olesen / Red Bull Content Pool///

0 comments on “Kriss Kyle – The land of everyday wonder

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s