Board

MEDIUM MONDAYS – 19/04/08

Érkezik a Medium heti beszámolója arról, hogy mi történt a gördeszkázás világában. Illevte mi is szemezgettünk néhány terméket a skate shop polcairól, amiket bátran ajánlunk nektek koptatásra.

SOUR – Sick But Suck

Alig egy hónapja, hogy megjelent a Sour Solution 2, már itt is van egy újabb videó a Barcelonába emigrált svédektől. Gustav Tønnesen nem csak a kamera előtt ment nagyot, hiszen ismét ő filmezte és vágta is az anyagot.

Carlos Ribeiro – All For You Part

A világ egyik legtechnikásabb deszkása, Carlos Ribeiro egy új részt deszkázott össze, tele hihetetlen kombókkal, amit édesapja emlékének szentelt.

Egy kedvenc termékünk a hétről: Mini Logo lapok

56312096_814720848886262_5329394342287114240_o

Gyakorlatilag ez az márka amin gurulva felnőttünk.  Ennek két egyszerű oka volt, egyrészt a Powell Peralta tapasztalata fémjelzi ezeket a lapokat, másrészt 12 990Ft (grippel!)

John Dilo – Seasons Part

A Jamie Foy, Zion Wright, Pedro Delfino és az új Baker pro Tyson Petersonképviselte újgenerációs floridai deszkások közé tartozik John Di Lorenzo is, akitől ugyan már láthattunk néhány felvételt, most a Seasons videóban mutatta meg igazán mit is tud.

Emerica – Proverbs Tour

Egy kicsit fura nem Jon Miner által készített Emerica videót látni, de így is elég jól sikerült a társulat japán turnévideója. Reméljük megtartják Kevin Bækkelt, aki az egyik legkirályabb új adaléka az Emerica csapatnak.

És egy különlegesség vagy újdonság: Bones Easy Street kerekek

A Bones 99A keménységű új kerekei, pont olyan terepre lettek tervezve, mint amilyen a Magyar aszfalt és beton placcokra jellemző (kicsit rázós, kicsitt repedt de a miénk). Az új kerekek különlegessége abban rejlik, hogy puhábban mint a megszokott street kerekek, így nem rázza ki a lelked egy pesti krúzolás közben, viszont még pont annyira kemények, hogy megcsúsznak amikor kell.

Simon Jensen – Welcome to Krooked

Ritkán kerül valaki a Krooked csapatba, így nem véletlenül figyel oda mindenki, ha egy új ridert mutatnak be. Simon Jensen érdekes spotokon, kreatívan deszkázik, úgyhogy biztos fogunk még hallani róla a közeljövőben.

Haze Wheels – Video d’Haze #2

A francia Haze Wheels új videójában ott van a biggerspinflip hurricaneket, meg hasonlókat adó fiatal versenydeszkáson, Aurelien Gieraud-on túl a Cliché OG Jeremie Daclin-ig mindenki aki számít Lyon vonzáskörzetében.

Brandon Westgate – Bog Tow Part Raw Cut

Brandon Westgate legújabb része alapból para volt, de látni mi van a trükkjei mögött egyenesen ijesztő.

///Forrás: Medium Skate Shop///

0 comments on “MEDIUM MONDAYS – 19/04/08

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s