Board

Jerome Tanon: Zabardast

Amióta Jerome Tanon bemutatta a The Eternal Beauty of Snowboarding című moziját, folyamatosan vártuk, hogy mikor érkezik az újabb nagy megmoccanás tőle. Tessék, megérkezett a Zabardast névre keresztelt film, amit premierek után fel is dobtak a YouTube-ra, hogy kicsit irigykedhessünk a francia fotósra és csapatára.

Jerome munkái elképesztően egyediek. Kizárólag filmre fotózik és olyan magazinoknak gyártja sorra a címlapokat mint a Snowboarder, a Method vagy éppen az OnBoard. Az igazi sikert a már említett The Eternal Beauty of Snowboarding hozta meg számára. A film három évig forgott és gyakorlatilag a fotós szemszögéből ismerhetjük meg a profi snowboardosok életét. Jerome mozija arra az egyszerű kérdésre keresi a választ, hogy “what the fuck are we doing here?!”, és teszi ezt olyan őszinteséggel és egyedi látásmóddal, hogy 2016-ban három igen rangos díjat tett a “rendező” zsebébe.

A új alkotást nagyon nehéz lenne bármihez hasonlítani, hiszen ezen is végig érezni Jerome Tanon munkáinak egyediségét és egy olyan légkört, amit csak egy ilyen őrült francia tud megmutatni.

0 comments on “Jerome Tanon: Zabardast

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s