Board

Pro Freestyle – Heerlen

Véget ért a Pro Freestyle versenysorozat. Sajnos a második állomásra nem utaztunk ki mint a hágai versenyre, de természetesen összeszedtünk néhány infót róla.

Első körben az after movie, ami igen jól megmutatja a verseny hangulatát.

Bár a második megálló nem volt része a gördeszka világkupa sorozatnak, itt is hihetetlen arcokkal futhattak össze a résztvevők. Ismét gurult a Brazil Rob Maatman aki már Hágában is bizonytotta, hogy a brazil gördeszkásokra még mindig érdemes nagyon odafigyelni. Rob olyan lehengerlő old school stílussal deszkázta végig a pályát, hogy mi csak mély nosztalgiával tátottuk a szánkat. A második állomáson ennek meg is lett az elismerése, hiszen Maatman plusz egy aranyéremmel folytathatja európai turnéját.

A második helyen a 27 éves Kevin Tshala, míg a harmadikon Laurens Willems léphetett a dobogóra. Kevin Hágában a 24. helyen végzett, szóval most minden oka megvolt az ünneplésre.

Jövőre ismét megrendezik a versenyt, az első állomás pedig újra Hága lesz (facebook). Mi biztosan ott leszünk és reméljük, hogy újra szurkolhatunk magyar versenyzőknek is.

0 comments on “Pro Freestyle – Heerlen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s